Sedertre hjem

Livstidsgaranti

lt
ru
it
no
fr
de

Hjem Modeller

Hjem stiler og serier

Hver Lindal hjem er kulminasjonen av mer enn 65 erfaring i crating boliger av varig stil, livability og verdi. Hver gir deg det beste fra begge ord: den dokumenterte suksessen av hjemme design som er en daglig nytelse å leve i, og fleksibilitet til å tilpasse din favoritt Lindal utforming inn i hjemmet til dine drømmer. Uansett Lindal design du velger, kan du stole på den overlegne byggematerialer og strukturell integritet som har gjort Lindal en husholdning ord blant kresne boligkjøpere i flere tiår.
År etter år, premien etter tildeling, Lindal Classics gir å være noen av de vakreste, levelig boliger i bolig design. Med panorama forstavnen fronter. Vegger av vinduer. Hvelvede tak foret med vestlig rød sedertre. Og en strøm av innvendig plass dvs `s som estetisk tiltalende som den er funksjonell.

Vår klassiske design er gjort mulig ved Lindal `s patenterte ingeniørstyrker som gir mulighet for lange, uhindret spenn og glassflater. Resultatet er vår signatur: blanding av uformell eleganse og livability som aldri går ut av stilen.


Eksteriør

Lindal Cedar Homes bruker den fineste Western red cedar å bygge ditt drømmehus. Dette materiale ble valgt fordi: klassisk sedertre ytterkledning, clapboard ytterkledning, runde logg ytterkledning, helvetesild, Hardiplank. Hvis du er ute etter en tømmerhytte, har Lindal også to alternativer: Lindal Logger eller solide sedertømmer. Mer informasjon finner du i Building System seksjon for Lindal Log og Lindal solid sedertre tømmer alternativer. I tillegg til stil, vil du holdbarhet og en perfekt passform på hvert stykke av ytterkledning. Alle signatur Lindal ytterkledning er laget av premium grade velger, ovn-tørket, tight-knute rød sedertre. Hver stykke av ytterkledning er ovn-tørket for å redusere og kontrollere fuktighetsinnhold og redusere sjansene for kronglete og fordreining. Dette gjør også bygging enklere, koster frakt lavere og sikrer en tett passform. Dette gjør for langvarig, attraktiv ytterkledning som er motstandsdyktig mot vann og naturlig frastøter skadedyr. Mest Lindal ytterkledning er også tilgjengelig i et bredt utvalg av pre-farget finish for å beskytte investeringen din.Interiør

Et annet valg du kan gjøre for å tilpasse ditt hjem er trim stil. Tenk på det som å velge den perfekte bilderammen for å få frem detaljene i ditt kunstverk. Lindal Cedar Homes tilbyr tre karakteristiske trimme pakker: klassisk, tradisjonell og craftsman stiler. Alle tre bruker toppkarakteren Lindal kvalitet klar sedertre eller furu for å sikre en prefekt match med resten av materialer av høy kvalitet i ditt hjem. Alle tre stiler inkluderer baseboard, vindu og dør trim. Trim pakker kan bestilles for enkelte rom eller for hele hjemmet. Våre trim alternativer vises på din lokale Lindal forhandlerens kontor.

Profesjonell husbygging av sedertre

Vi er profesjonelle spesialister innenfor vårt fagområde. Vi har mange års erfaring innenfor bygging. Hvert prosjekt vi gjennomfører, er viktig for oss. Vi gir råd og utfører teknisk oppfølging av prosjekter. Vi tilbyr særegenhet – systemet for et sunt hus kan tilpasses ditt eget prosjekt.

Bygging et sunt hus

Sett i gang bygging av ditt drømmehus NÅ og nytt ditt nye økologiske hus allerede I SOMMER!


Dersom det brukes vårt sett byggematerialer og vår teknologi, kan et bolighus bygges på 3-5 mnd. Husets bærende konstruksjoner gis en eksklusiv livstidsgaranti.

Et nøkkelferdig hus

Vi vil at våre kunder skulle få det så enkelt som mulig med å bygge sitt eget drømmehus, og derfor tilbyr vi nøkkelferdige hus!

Livstidsgaranti

Lindals tidstestede prosjektering, design og materialer er blitt grunnlaget for bedriftens suksess. Vi er sikre på vår arbeidskvalitet, og derfor tilbyr vi våre kunder ubegrenset garanti for alle mulige defekter. Det er den beste garantien i hele byggeindustrien. Med den vil du være trygg, for du kan være sikker på at Lindal alltid vil hjelpe deg.