Sedertre hjem

Livstidsgaranti

lt
ru
it
no
fr
de

Om Lindal

Lindal Cedar Homes

Lindal Cedar Homes er den største produsenten av hus i sedertre i byggeindustrien med hele 67 års erfaring. Lindal Cedar Homes tilbyr særegne og originale arkitektoniske løsninger og husprosjekter i forskjellige stiler. Kunders personlige ønsker kan også oppfylles. Hvert hus får livstidsgaranti på huskonstruksjonen.
Som et ledende foretak i markedet for hus i sedertre, vet Lindal hva som trenges for å gjøre en drøm til en bolig som gjenspeiler dine ønsker, lidenskaper, hobbyer og din personlige oppfatning av komfort og stil.
I dag må man velge mellom masse alternativer dersom man vil bygge seg et hus: man vil ha høyeste kvalitet, de beste materialer, den mest moderne teknologien og særegen design. Lindalshus i sedertre vil gi deg alt dette, og det viktigste er at du vet hva du får for pengene dine.
Nå samarbeider Lindal Cedar Homes med flere enn 40 forretningspartnere og har omtrent 200 selvstendige autoriserte forhandlere verden rundt. Rembilda AS er foretakets eksklusive forhandler i Litauen og i Europa.

Typer hus

Klassisk

På grunn av spesielle patenterte ingeniørløsninger kan størrelse på disse husene være ubestemt, og de kan ha ubegrenset antall vinduer.

Moderne

Det er hus med en bestemt arkitektonisk design: mykere linjer og lavere takvinkel. Romslige bo arealer og vindusvegger – det er moderne luksus.

Tradisjonelt

Det er bygninger med en lett struktur og god plass innendørs.